Het project

Het project

De volledige winst gaat naar zonne-energieprojecten van Woord en Daad in Afrika.

Woord en Daad

Met de keuze voor Energie Vandaag kiest u voor groene en duurzame energie voor uzelf en steunt u tegelijkertijd vergelijkbare investeringen in Burkina Faso.

Energie hebben we allemaal nodig. Op dat gebied valt nog een wereld te winnen. Veel energie wordt nog niet duurzaam gewonnen. Dat gaat ten koste van het milieu en juist de arme(re) landen merken daarvan de gevolgen.

Woord en Daad werkt, samen met partnerorganisaties, al langere tijd aan de exploitatie van zonne-energie in Burkina Faso. Als u via onze partner ServiceHouse kiest voor Vandaag Energie, gaat er jaarlijks 96 euro van uw energierekening naar Burkina Faso. U investeert hierbij in de levens van anderen. Zonder dat het u méér kost. 

Gunstige omstandigheden

Met zoveel zonuren zijn de omstandigheden in dit West-Afrikaanse land uiterst gunstig. Veel mensen hebben nog geen toegang tot stroom, dus het mes snijdt aan twee kanten. Scholen uit de programma’s van Woord en Daad in Burkina Faso hebben veel belangstelling voor zonne-energie en drie ervan zullen binnenkort starten met de aanleg van zonnepanelen. Met dank aan uw investering vanuit Nederland!

Steun ons solar project door middel van een donatie

Vrijblijvend advies


Vul uw gegevens in en ontvang binnen 1 werkdag een advies en vrijblijvende offerte.

Energie gegevens

U kunt dit zelf invullen of Vandaag Energie toestemming geven.

Ik geef Vandaag Energie toestemming om uit landelijke energieregisters gegevens op te vragen