Wie zijn wij

Wie zijn wij

Vandaag Energie van Engie is een initiatief van Woord en Daad. Dankzij Vandaag Energie is het mogelijk dat de volledige winst in zonne-energieprojecten van Woord en Daad wordt geïnvesteerd.

Woord en Daad

Woord en Daad is een christelijke organisatie. Samen met partnerorganisaties steunen we wereldwijd ontwikkelingsprojecten, gericht op een menswaardig bestaan van mensen die in armoede leven. Het Bijbels perspectief op gerechtigheid en barmhartigheid drijft ons om dagelijks bij te dragen aan een duurzame verandering van mensen, ver weg maar ook dichtbij, hier in Nederland. Daarom moedigen we mensen in Nederland aan om via onze energiepartner ServiceHouse groene energie af te nemen voor het werk in Burkina Faso.

Gunstige omstandigheden

Met zoveel zonuren zijn de omstandigheden in dit West-Afrikaanse land uiterst gunstig. Veel mensen hebben nog geen toegang tot stroom, dus het mes snijdt aan twee kanten. Scholen uit de programma’s van Woord en Daad in Burkina Faso hebben veel belangstelling voor zonne-energie en drie ervan zullen binnenkort starten met de aanleg van zonnepanelen. Met dank aan uw investering vanuit Nederland!

Zonnepanelen voor Burkino Faso

"We hebben nu continu stroom en kunnen nu onderwijs geven, zonder gehinderd te worden door uitval van computers!"


Wolfgang Sanou, directeur vakschool Baraka Bobo Dioulasso

Bekijk project

Vrijblijvend advies


Vul uw gegevens in en ontvang binnen 1 werkdag een advies en vrijblijvende offerte.

Energie gegevens

U kunt dit zelf invullen of Vandaag Energie toestemming geven.

Ik geef Vandaag Energie toestemming om uit landelijke energieregisters gegevens op te vragen